آموزش کامل نصب بتای عمومی OS X 10.11 El Capitan

سه روز پیش اپل برای اولین بار در تاریخ، اجازه داد تا کاربران عادی هم بتوانند استفاده از یک نسخه‌ی بتای سیستم عامل مکینتاش را تجربه کنند و درواقع یک بتای عمومی برای OS X را عرضه کرد. در روزهای گذشته بسیاری از کاربران در نصب این سیستم عامل به مشکل برخورده اند که ما در این مطلب تصمیم داریم روش نصب این نسخه را به طور کامل آموزش دهیم.

برای نصب بتای عمومی، ابتدا لازم است که وارد این صفحه شوید و ایمیل خود را در برنامه تست بتای عمومی ثبت کنید. بعد از ثبت ایمیل تان، مراحل زیر را دنبال کنید تا بعد از طی کردن 6 مرحله، بتوانید از این بتای عمومی بهره ببرید؛ با ما همراه باشید:

قدم اول

بعد از اینکه در برنامه‌ی تست بتا ثبت نام کردید، یک ایمیل حاوی لینک دانلود نسخه‌ی بتا برایتان ارسال میشود با عنوان “Go to the Apple Beta Software Program” که از آنجا میتوانید سیستم عامل را دانلود کنید.

Public-Beta-Email

قدم دوم

بر روی آن لینک کلیک کنید تا به قسمت برنامه‌ی تست بتا منتقل شوید. در این مرحله لازم است تا با اپل آیدی خود وارد سیستم شوید و Sign in کنید.

Apple-Beta-Sign-In

قدم سوم

در صفحه‌ای که باز میشود، تب OS X را انتخاب کنید.

OS-X-Beta

قبل از ادامه دادن روند نصب، بهتر است که از سیستم عامل خود با استفاده از قابلیت ماشین زمان، یک بک آپ بگیرید. برای مشاهده‌ی نحوه‌ی بک آپ گیری با ماشین زمان، این آموزش را در اپل اپس مطالعه کنید.

Time-Machine

قدم چهارم

بر روی گزینه‌ی “Download the OS X El Capitan public beta” کلیک کنید تا دانلود آغاز شود. البته قبلش مطمئن شوید که 8 گیگابایت فضای خالی بر روی هاردتان، برای نصب و دانلود سیستم عامل وجود داشته باشد.

Download-El-Capitan

قدم پنجم

اینجا لازم است تا کد redemption را وارد کنید (برای اکثر کاربران این کد از قبل وارد شده است و نیازی به تایپ دوباره نیست)

Redemption-Code-Apple-Beta

بعد از آن دانلود آغاز میشود و شما میتوانید روند دانلود را در Launchpad یا خود اپ استور مشاهده کنید.

Installation-Progress-OS-X-10.11

قدم ششم

بعد از اتمام دانلود، روند نصب آغاز میشود و شما با کلیک بر روی دکمه‌ی continue، وارد پروسه‌ی نصب میشوید:

OS-X-El-Capitan-Install

بعد از اتمام روند دانلود و نصب که ممکن است تا حدود یک ساعت طول بکشد (بسته به سرعت اینترنت و مشخصات سخت افزاری سیستم شما)، دیوایس از شما میخواهد تا ریستارت شود و بعد از بوت شدن دوباره، یک نسخه‌ی جدید از OS X El Capitan بر روی آن نصب خواهد بود. همانطور که میدانید بدلیل بتا بودن این نسخه، ممکن است مشکلاتی از قبیل کرش کردن برنامه ها و کندی در اجرا وجود داشته باشد. اگر مشکلی در هر یک از بخش های سیستم عامل مشاهده کردید، از طریق ابزار Feedback Assistant، آنرا با اپل به اشتراک بگذارید تا در نسخه‌ی نهایی برطرف شود.

Feedback-Assistant-OS-X-10.11

حال که روند نصب به پایان رسیده است، موقع لذت بردن از قابلیت های جدید است؛ فراموش نکنید حتما قابلیت Split view را هم چک کنید:

Split-Screen-OSX-10.11